Over ons

Cris Daniels is de man achter Bakker Fijnebol. Na heel wat jaren in een bakkerij gewerkt te hebben als bakker werd het tijd voor wat anders. Maar, meel kruipt waar het niet gaan kan. En zo begon Cris voor vrienden en familie te bakken, in zijn vrije tijd, voor kerst of pasen. En elk jaar kwamen er meer en meer aanvragen. “Zeg die worstenbroodjes, kan ik die ook bij jou bestellen?”. Maar natuurlijk!

En zo breidde de klantenkring zich steeds verder uit, en voor Cris het wist stond hij met een vers gebakken brood voor de deur van de Kamer van Koophandel om zich in te schrijven. Een naam moest verzonnen worden. Dat was niet zo moeilijk, want elke avond las Cris zijn dochter Loes voor uit Pietje Puk. Bakker Fijnebol, dat was een passende naam. Contact werd gezocht met de erfgename van schrijver Henri Arnoldus. Zij vonden dit een erg leuk idee en gaven direct goedkeuring voor het gebruiken van de naam.

Het doel is duidelijk, terug naar de basis! Eerlijk, puur en ambachtelijke lekkernijen. Geen gekke massa productie volgestopt met dingen die er niet in horen.

Laat het u smaken, welkom in de bakkerij van Fijnebol!

Bakker Fijnebol Boxmeer
Bakker Fijnebol Boxmeer

Volg de bakker zijn avonturen op social media!